Известие

Collapse
No announcement yet.

Прекъсване на двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прекъсване на двигателя

Значи като я запаля сутрин(студена) прекъсва и пуши доста за около 15-20 сек.и изглажда работата, след това като поработи малко и пак прекъсва от време на време на какво може да се далжи това. Ако някой може да помогне нека да пише защото много ме дразни като прави така. Колата е 1.9тд!

Предварително благодаря на всички които пишат!!!
    Фиат Мултипла 1.9 жтд фейслифт / Алфа Ромео 146 1.9 ТД ех/ Лада 2105 ех
    Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
    Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
    Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Проверявал ли си свещите? Mоже да има някоя изгоряла
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

и при мен беше така зимата оказа се разхлабен кабел на едната свещ(това е на брат ми тд100).но то е същото.така че свещ или кабел
      alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
      alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Абе и според мен ще да е някоя свещ проблемна ... или лули
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

И аз имах подобен проблем, после палих с подаване на гас 1-2 дена. И след това не можех и да запаля. Оказа се, че и 4те свещи са ми изгоряли 100лв ми струва с труда, свещите бяха Бош.

Comment

Не съм проверявал свещите,ще ги проверя да видим какво ще стане.Но по принцип при минус 10 градуса палеше добре от първия път.Дано това да е проблема.Благодаря на всички!!!
            Ще пиша как са се развили нещата дали това е бил проблема дано да се оправи.

Comment

Здравейте отново!Пак ще ви занимавам с моя проблем с прекъсването.Днес най-накрая ми остана време да проверя свещите(извинявам се, чe закъснях толкова с проверката но нямах свободно време).Та на въпроса всички свещи работят свалях ги и ги проверих един по един,след това я запалих и пак същото.И аз мислех че това е проблема но уви не е.Ако някой има идеи нека пише щото нищо не ми идва на ум.
              Поздрави на всички!!!!

Comment

Провери разпръсквачите .
                LANCIA DEDRA 2.0 8V Turbo INTEGRALE
                LANCIA THEMA 2.0 8V
                ALFA ROMEO 155 1.8 8V Silverstone
                ALFA ROMEO 155 1.9 turbo D

Comment

Възможни варианти:
                  1.Запушени дюзи.
                  2.Въздух в горивната система.
                  3.Проблем с помпата и т.н.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

И на мен ми минаха подобни мисли,но интересното е че като загрее не прекъсва вече.Ако е от дюзите няма ли да прекъсва и когато е загряла.Незнам чудя се какво да я правя.От къде да започна?

Comment

Колега, ако дюзите подпикават, ще ти пуши до като е студена , а после по малко.
                      Това , което описваш ми мирише на кофти нафта.
                      Все пак не каза, какъв е цвета на пушилката.
                      Черния е на голямо предварение или липса на въздух, синия на масло, а белия на напълно неизгоряла нафта или на нещо по-сериозно, като охладителна течност например!
                      Дай инфо и снимки!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Значи пуши само докато поработи малко след паленето, да изглади след това не.За кофти нафта не ми се вярва щото сипвам предимно на ОМВ,не че и там неможе да има лоша ама няма да е всеки път.Пушекът ми прилича на синкав,но го има само докато прекъсва.Като загрее не пуши само като и подам рязко газ припушва черно.Щях да кача и снимка само да разбера как става номера.

Comment

Working...
                        X